Find din lokale håndværker her:

Autoværksted 4130 Viby Sj. - lokale autoværksteder - autoservice

Autoværksteder 4130 Viby Sj.
vv

Et auto serviceeftersyn er med til at forlænge din bils levetid.

Et service forebygger, at din bil går i stykker på grund af slitage. Skal du have udført service, skiftet dæk eller har din forrude fået et stenslag er det en god ide at bruge det lokale autoværksted fra 4130 Viby Sj. og omegn.  Den lokale atomekaniker fra 4130 Viby Sj. og omegn står parat til at servicerer dig og din bil. Mange autoværksteder har i dag lånebiler så du stadig kan komme frem og tilbage på dit arbejde.

Dåstrup Auto ApS
Assendløsevejen 80
4130 Viby Sj.
4619XXXX

Hvilket service skal jeg vælge?

Bilproducenterne hvilke typer service, som bilen skal til i intervaller enten i instruktionsbogen eller i instrument brættet. Som regel er første eftersyn det lille service ved f.eks 20.000 km, det store service her runder speedometeret typisk 30-40000 km.

Autoservice på fabriksnye biler behøves ikke at blive udført af forhandleren.

Find dit autoværksted i kommune og omegn her. Det er vigtigt, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn. Det kan et autoværksted frakommune også hjælpe med. En betingelse er, at servicet udføres efter de forskrifter, som det enkelte mærkes bilfabrik/importør foreskriver, og det sørger dit lokale autoværksted i kommune for.