Find din lokale håndværker her:

Søg

Diamantboring Viby Sj.

Find din lokale diamantborer

Flere typer af diamantboring
Diamantboring sammenlignet med andre typer af boring giver et meget mere præcist arbejde.

Diamanten’s hårdhed gør det muligt at bore i alle typer af materiale.

Horisontale og vertikale boringer gøres nemmere med diamantboring. Med diamantboring kan der bores i alle typer materialer. Der findes mange valgmuligheder i størrelsen på bor. At lave meget præcise borehuller med et fint snit er meget nærmere. Vibrationer under boringen minimeres og dermed forhindringer af brud på fundament. 

Huller med Kernebor  

Huller lavet med Kernebor der er specielt velegnede til at bore i meget hårde materialer som f.eks beton. Der kan bores ud til blandt andet ventilationer, fjernvarme, kloakrør, elektriske og andre tekniske installationer. At lave meget præcise borehuller med et fint snit er meget nærmere. Vibrationer under boringen minimeres og dermed forhindringer af brud på fundament. Gulvskæring her skæres dit gulv op i segmenter der er nemme at fjerne. Det er hurtigere og mere anvendt end at bryde det op med betonhammer. Vi har det helt rigtige værktøj der sikrer et perfekt resultat.

Vægskæring med diamantboring Viby Sj.

Vægskæring til nye dør- eller vindueshuller, portåbninger eller store  installations- og ventilationsåbninger udføres med blandt andet vores profesionelle højfrekvente elektriske vægsave.  

 

Sydjysk Diamantskæring og boring ApS