Find din lokale håndværker her:

Søg

Brolægger Jægerspris

Indhent et gratis til fra din brolægger

Brolæggeren i Jægerspris klarer det hårde arbejde  
Din brolægger er stærk, og vant til arbejdet med de tunge sten. Brolæggeren arbejder i al slags vejr, hvor vi klargør og bearbejder det underlag, hvorpå stenene skal placeres. Oftest placeres sten og fliser på et underlag af grus for at sikre stabilitet. Vi sørger så for at tilhugge de sten, du har udvalgt, så de får præcis rette størrelse og form.

Tilkald din lokale brolægger fra Jægerspris og få et helstøbt og solidt resultat 

Hos din brolægger Jægerspris får du altid en professionel betjening. Alle opgaver løses med ekspertise og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i det udførte håndværk eller de materialer, vi anvender. Du kan roligt lade din brolægger skabe rammen om din nye terrasse, hovedindgangsparti, trappe, dit fortov, parkeringsplads – ja, lige, hvor du har brug for det. Hvad den perfekte løsning vil være for dig, finder brolæggeren og du frem til i fællesskab, og brolæggeren rådgiver gerne om stentyper, design og vedligehold. 

Tag en brolægger fra Jægerspris med på råd   

Tilkald din lokale brolægger fra Jægerspris, når du ønsker at få lagt fliserne pænt foran huset. Når I har købt nyt hus, og terrassen lige skal have en overhaling. Eller når indgangspartiet til din bolig trænger til et frisk pust.

Har du brug for hjælp til et flot design? 

Så stiller din brolægger meget gerne sin ekspertise til rådighed, og giver gerne sit bud på et flot og funktionelt design. Skal din belægning lægges i lige rækker, med buede fliser, suppleret med små sten? Vi skærer stenene til, og det er kun fantasien der sætter grænser. Sten af alle typer  Din brolægger i Jægerspris arbejder med alle typer af sten til belægning. Så, uanset om du ønsker belægning af fliser, granit, herregårdssten, chaussesten, beton eller andet, mestrer vi arbejdet og finder den helt rette stentype til dit projekt, så det lykkes, både i stil og anvendelighed. 

 

Anlægsgartner & Entrepnør Bykærs Anlæg ApS
Horns Herred Entreprenørfirma ApS
Anlæg & EjendomsService Totalis ApS
Olsen Brolægning & Anlæg ApS
Højvang Entreprenør ApS
Anlægsgartner Gottlieb A/S
Bakkelygård Entreprenør & Anlæg