Find din lokale håndværker her:

Søg

Autoværksted Ølstykke - lokale autoværksteder - autoservice

Autoværksted Ølstykke

 

Dannebrog Biler
Sandbakken 4
3660 Stenløse
3096XXXX

Et auto service eftersyn er med til at forlænge din bils levetid. 

Et service forebygger, at din bil går i stykker på grund af slitage. Skal du have udført service, skiftet dæk eller har din forrude fået et stenslag er det en god ide at bruge det lokale autoværksted fra Ølstykke og omegn.  Det lokale autoværksted fra Ølstykke og omegn står parat til at servicerer dig og din bil. Mange autoværksteder har i dag lånebiler så du stadig kan komme frem og tilbage på dit arbejde.

Autoservice på fabriksnye biler behøves ikke at blive udført af forhandleren.

Find dit autoværksted i kommune og omegn her. Det er vigtigt, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn. Det kan et autoværksted frakommune også hjælpe med. En betingelse er, at servicet udføres efter de forskrifter, som det enkelte mærkes bilfabrik/importør foreskriver, og det sørger dit lokale autoværksted i kommune for.

Hvilket service skal jeg vælge?

Bilproducenterne hvilke typer service, som bilen skal til i intervaller enten i instruktionsbogen eller i instrument brættet. Som regel er første eftersyn det lille service ved f.eks 20.000 km, det store service her runder speedometeret typisk 30-40000 km.

Autoservice 

Har du svært ved at undvære din bil? Mange udsætter serviceeftersyn og lysende kontrollamper, fordi de ikke har tid til mekanikeraftaler i en travl hverdag. Men du sparer både tid og penge ved at ringe til en mekaniker i dag i stedet for i morgen. Desuden tilbyder mange autoværksteder, at du kan låne en bil, indtil din egen igen er køreklar.