Find din lokale håndværker her:

Søg

Jordvarme Køge - jordvarme som varmekilde

Jordvarme Køge

Skal du have jordvarme Køge ? 

Jordvarme er en varmekilde, der bliver mere og mere populær blandt boligejerne.  Jordvarme er en energivenlig opvarmningsform, som giver store besparelser på varmeregningen, hvis du skifter eksempelvis  fra et oliefyr, naturgas eller elvarme.  Til gengæld er det også en forholdsvis dyr varmekilde at få etableret, da slanger skal graves ned i jorden rundt om huset.

Få GRATIS tilbud fra:

Bjæverskov og Ørslev VVS
Græsmarkvej 22B
4632 Bjæverskov
5687XXXX

Jordvarmepumpen skal bruge strøm.

Varmepumpen kræver naturligvis strøm for at kunne køre, men der er alligevel overskud i regnskabet. Selvom et jordvarmeanlæg er eldrevet, er det stadig en vedvarende energiform, idet det producerer tre gange så meget energi, som det bruger.
Udover mærkbare besparelser på varmeregningen er jordvarme og vertikal jordvarme også en god løsning i forhold til dit CO2-udslip.
Hvis SCOP værdien er 4, så får man 4 kilowatt ud af pumpen, hver gang man putter en kilowatt ind i pumpen. Find firmaet som udfører jordvarme i Køge her

Hvad er prisen på jordvarmeanlæg i (Køge)?

Jordvarme er klart den dyreste opvarmningsform at installaere.
Prisen varierer efter dit varmeforbrug, dit boligareal og pumpens effektivitet. 
Tommelfingerreglen er, at installationen koster minimum 110.000 kroner for de billigste løsninger, men hvis du monterer anlægget i forbindelse med nybyggeri, kan det i enkelte tilfælde gøres billigere.