Find din lokale håndværker her:

Bygningskonstruktør og Snedker Anton Møller
Frederiksværkvej 14, 3390 Hundested
Tlf.: 3056XXXX   Vis nummer
E-mail: station2@gmail.com

Indehaver:
 
Anton Møller
Firmaet etableret i:
 
2015
Antal medarbejdere:
 
1
CVR-nr:
 
27190642

Profil: 
Jeg elsker mit arbejde som Snedker / Tømrer. I over 30 år har jeg været kreativ og skabende, jeg føler derfor at jeg er i besiddelse af en meget bred erfaring både indenfor og uden for de fag som jeg beskæftiger mig med. Denne erfaring er hentet inden for nybygninger og ombygninger af kolonihaver og sommerhuse, istandsættelse af ældre ejendomme og lign.

Speciale:
Nybygning - Ombygning - Tilbygninger  Køkkener - Døre og vinduer -Skure - Annekser 
Shelters - Træ Terrasser - Hegn - Båd vedligeholdelse - Renovering Finish

JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE ET UFORPLIGTENDE GRATIS TILBUD
Beskriv ganske kort din opgave og send evt. et billede med
Vi udfører også arbejde indenfor:
Døre og Vinduer - Renovering - Snedker - Tagarbejde - Tømrer
Vi arbejder i følgende områder:
Halsnæs - 3300 Frederiksværk - 3390 Hundested